Borstweefsel behandeling

De zomermaanden heb ik gebruikt om verder te leren, nu over borstgezondheid!
Ik mag mij nu VLOW borstweefselbehandelaar noemen. 
Een borstweefselbehandeling bestaat uit strekkingen en aanraking om de doorbloeding en lymfestroom te optimaliseren. Daardoor worden de  afvalstoffen in het gehele borstgebied beter afgevoerd. Deze therapie is geschikt voor vrouwen die meer in contact willen komen met hun borsten, voor vrouwen met pijnlijke borsten, pijnlijke oksels, vrouwen die borstaandoeningen hebben. Voor vrouwen en mannen met littekenweefsel, voor mannen en vrouwen die meer in contact willen komen met hun hart.
NB: Dit bericht wordt later aangevuld. Het is nu al mogelijk om je afspraak te maken en je eerste behandeling (na uitgebreide intake) in te plannen!

Dit is een beschrijving van de ervaringen van Lorette, één van mijn proefcliënten:
Ik heb drie borstweefselbehandelingen gehad en hoewel deze afzonderlijk elk anders waren, heb ik me bij elke behandeling vrij, open en heel ontspannen gevoeld. Dit heeft voornamelijk te maken met hoe respectvol en zorgvuldig je met mij omgaat, waardoor ik me veilig en vertrouwd bij je voel. Je hebt een zachte, aandachtvolle aanraking en mede daardoor heb ik kunnen opmerken wat er in mijn lijf te voelen was. Dankjewel voor deze prettige en bijzondere ervaring!