Werkwijze

Bijzonderheden vooraf
Via de e-mail heb ik je een Behandelovereenkomst toegestuurd zodat je die alvast door kunt lezen. Tijdens de eerste afspraak, vraag ik je deze te ondertekenen. Elke sessie nemen we even de tijd om stil te staan bij wat er is en bij wat er speelt. Dit ijkpunt kan een ingang zijn naar de behandeling op tafel. Gebruik je medicijnen? Laat het me weten en neem eventueel de bijsluiter mee.  

Op de behandeltafel
Het is gebruikelijk om tijdens sessies op de massagetafel te liggen. Vaak vraag ik je om je bovenkleding uit te doen. Als dit lastig voor je is, kun je kleding uittrekken tot waar je je nog comfortabel bij voelt. Voel je welkom om dit in vertrouwen aan te geven! Bij Rebalancing is de aanraking vaak op de blote huid, daarbij kan gebruik worden gemaakt van een beetje massageolie. Cranio en systemisch lichaamswerk kunnen over de kleding heen worden gegeven. Binnen mijn praktijk “Luisteren naar je lijf” wordt te allen tijde een slip gedragen. Handdoeken en dekentjes om je toe te kunnen dekken zijn in de praktijkruimte aanwezig.

Geen medische behandeling
De sessies die ik geef kunnen je bewustwording, ontspanning, ruimte, energie en kracht geven. De sessies kunnen jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid verbeteren en je vitaliteit bevorderen.

Als je een psychische aandoening hebt, kan een behandeling meer instabiliteit veroorzaken. Wil je toch graag met me werken, overleg het van tevoren. Geef bij de intake sowieso altijd je eventuele psychische aandoening aan!  De door mij gegeven sessies zijn geen vervanging voor medische- of geestelijke gezondheidszorg. Raadpleeg bij twijfel over de klacht of aandoening daarom altijd een arts of een Gespecialiseerde GGZ-begeleider.

Vertrouwen, vertrouwelijkheid, veiligheid, geheimhouding en privacy
Binnen “Luisteren naar je lijf” staan respect, veiligheid en vertrouwen centraal. Alle gedeelde vertrouwelijke en/of persoonlijke informatie behandel ik met uiterste zorg. Ik houd mij aan de wettelijk vastgestelde geheimhoudingsplicht. Zie ook het onderwerp Privacy, onder de button Praktische informatie van deze website.